Winkelcentrum WoensXL bestaat 50 jaar! In 1971 opende het winkelcentrum haar deuren als eerste semi-overdekt winkelcentrum in Noord-Brabant. Nu, 50 jaar later, is het tijd voor een jubileumfeest. En dit belooft niet zomer een feest te worden… WoensXL pakt flink uit! In de maand september wordt het winkelcentrum omgetoverd tot feestplek, waar jong en oud meerdere dagen vermaakt worden met een uitgebreid en feestelijk programma.

In het versierde winkelcentrum WoensXL zijn van 8 tot en met 26 september allerlei activiteiten te doen, waarbij ook nog eens geweldige prijzen gewonnen kunnen worden. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Verjaardagsactie
Wie jarig is trakteert! Bezoekers van WoensXL maken in september kans op allerlei mooieprijzen. De hoofdprijzen zijn een Vespa scooter van ‘Van den Burg Eindhoven’ , een elektrische Hercules fiets van Halfords Woensel én eenluchtballonvaart voor 4 personen. Alle prijzen voor het jubileumfeest worden gesponsord en beschikbaar gesteld door de winkels en horecagelegenheden van het winkelcentrum. Naast deze grote prijzen, worden er ook nog honderden andere prijzen verloot op zaterdag 25 september. Wil je kans maken op een prijs? Kom winkelen vanaf 8 september en lever je kassabon in. De prijstrekking is op zaterdag 25 september vanaf 13.00 uur.

 

Kidsmiddagen
Op woensdagmiddag 8, 15 en 22 september zijn er van 13:00 tot 17:00 uur workshops en activiteiten voor kinderen. Goed nieuws: alle activiteiten zijn helemaal gratis! Zo is er een speurtocht waarbij kinderen opzoek gaan naar 50 gouden verstopte letters, waarmee ze een zin moeten vormen. Ook is er een stoepkrijtfestival, waarbij kinderen op de straten bij WoensXL hun creativiteit kwijt kunnen. Kinderen die gek zijn op muziek kunnen meedoen met de silent disco & Kids DJ workshop. Ze leren nummers aan elkaar te verbinden en alles over beatmatchen en scratchen. Er zal een finale zijn waarbij de kids er zélf voor gaan zorgen dat het dakeraf gaat! Wie wordt de nieuwe Martin Garrix van Eindhoven?

En dat is nog lang niet alles, want ook aan de jongste bezoekers van het winkelcentrum is gedacht. Tijdens de Prinses & Riddermiddag kunnen kinderen (gekleed in hun eigen prinsessenjurk of ridderpak) prinses Elsa ontmoeten – een tip voor alle liefhebbers van de film Frozen! Naast prinses Elsa mag een stoere ridder natuurlijk niet ontbreken. Hij leert je trucjes met zijn magische zwaard.

Tot slot wordt er tijdens de kidsmiddagen ook een vlogevent georganiseerd in samenwerking met het bekende speelgoedmerk VTech.

 

 

 

 

 

Zoektocht naar de jongste vlogger!
Op woensdag 8, 15 en 22 september kunnen alle kinderen meer leren over vloggen. Ze worden hierbij professioneel geholpen door VTech. Na een korte uitleg mogen de kids direct zelf aan de slag: ze gaan vloggen in het winkelcentrum. Omdat WoensXL 50 jaar bestaat, moet de vlog te maken hebben met het thema ‘Verjaardag’.
De beste vlogs maken kans op coole prijzen, waaronder 3 echte vloggercams! De stoere Vloggercam van Vtech leert vloggers vanaf vijf jaar hoe je filmt, bewerkt, monteert en deelt. De camera zelf beschikt over alle skills voor een optimaal resultaat. Leuk om te weten: de prijsuitreiking wordt gedaan op zondag 26 september door deelnemers van The Voice Kids 2021. Het wordt dus een groot feest, waar ieder kind graag bij aanwezig wil zijn.