De winkels hieronder zijn te huur voor meer informatie neem contact op met desbetreffende makelaar of kijk op de website van funda voor meest actuele beeld https://www.fundainbusiness.nl

Te huur voormalig winkel Zeeman

De winkelruimte is gelegen aan de noordzijde van Winkelcentrum Woensel, nabij onder andere C&A, Jola Mode en Primera. Winkelcentrum Woensel beslaat ruim 50.000 m² met ruim 140 verkooppunten. Veel bekende landelijke filiaalbedrijven en supermarkten zijn hier gevestigd, waaronder H&M, HEMA, BCC, Rituals, Vero Moda et cetera. Overige nabijgelegen detaillisten betreffen onder andere banketbakker Michiels, Keurslagerij Daamen en Cosmo Kappers.

Object
De tot voor kort bij Zeeman Textielsupers in gebruik zijnde winkelruimte beschikt op de begane grond over circa 325 m² en een front van ruim 26 meter. Voor het overige bevinden zich goede laad- en los mogelijkheden, waar tevens gelegenheid is voor betaald parkeren.

Opleveringsniveau
Het object wordt als casco verhuurd, maar in de huidige staat aan huurder opgeleverd. De winkelruimte is reeds voorzien van toilet, pantry, systeemplafond, tegelvloerafwerking, c.v.-installatie en meterkast met aansluitingen voor de nutsvoorzieningen.

Parkeren
Rondom het winkelcentrum is ruim voldoende parkeergelegenheid (circa 1.900 plaatsen) waar betaald dient te worden geparkeerd.

meer info? kijk op www.fundainbusiness.nl

Te huur

Het aangeboden object betreft een bijzonder fraaie winkelruimte gelegen aan Winkelcentrum Woensel 113 te Eindhoven.

Oppervlakte :
De aangeboden ruimte is in totaal groot ca. 117 m² VVO.

Frontbreedte:
Het object is prominent gelegen en beschikt over een frontbreedte van ca. 7 meter.

Ligging en omgeving :
Het object is gelegen aan de Zuidkant van Winkelcentrum Woensel. Winkelcentrum Woensel is het stadsdeelcentrum van het Eindhovens stadsdeel Woensel. Het is na het centrum het tweede winkelhart van Eindhoven. De afgelopen jaren heeft via een gefaseerde renovatie en nieuwbouwontwikkeling het winkelcentrum een ware metamorfose ondergaan. Het winkelcentrum afficheert zich thans als “stad naast de deur”. Winkels in de hoog modische branche, de persoonlijke verzorging, schoenen en modeaccessoires vormen het hart van het winkelcentrum.

Bereikbaarheid :
Hét HOV knooppunt van Eindhoven Noord, met buslijn-verbindingen met de rest van de stad ligt pal aan de overzijde van Winkelcentrum Woensel. Dit betekent dat hier veel passagiers instappen en overstappen. Winkelcentrum Woensel is derhalve goed bereikbaar ook met het eigen vervoer.

Parkeermogelijkheden :
Winkelcentrum Woensel beschikt over een parkeerterrein met circa 1.900 plaatsen.

Te huur

De winkelruimte bevindt zich in het winkelcentrum Woensel (groot circa 50.000 m²) met circa 150 verkooppunten om stadsdeel Woensel. Onderhavige winkelruimte is gelegen tussen Albert Heijn XL en SoLow, en nabij Emma Schoenen, Wenting mode, ABN AMRO, Brain Wash, Discus dierenspeciaalzaak, Dok 7 et cetera.

Object
De winkelruimte is recent gerenoveerd en voorzien van een glazen winkelpui met een enkele entree. Onderhavig object heeft een oppervlakte van circa 144 m² en is gelegen op de begane grond. Aan de achterzijde zijn er optimale laad- en losmogelijkheden, direct grenzend aan één van de twee parkeerterreinen van Winkelcentrum Woensel.

Opleveringsniveau
In de huidige staat, leeg en bezemschoon en reeds voorzien van meterkast met aansluitingen nutsvoorzieningen, toilet, pantry, gladde wanden en afsmeervloer.

Parkeren
Rondom het winkelcentrum is er ruim voldoende parkeergelegenheid (circa 1.900 plaatsen). Direct tegenover het winkelcentrum is een busstation gevestigd.

Te huur

Het te huur aangeboden object betreft een winkel in Winkelcentrum Woensel 10 gelegen in Winkelcentrum Woensel te Eindhoven.

Oppervlakte :
De aangeboden ruimte is in totaal groot ca. 164 m² BVO.

Frontbreedte:
De winkel beschikt over een frontbreedte van 9,70 meter.

Ligging en omgeving :

De winkel is gelegen aan de Zuidkant van Winkelcentrum Woensel. In de directe omgeving zijn gehuisvest Foto Ammann, Van Haren, Tui, ANWB en andere retailers.

Winkelcentrum Woensel is het stadsdeelcentrum van het Eindhovens stadsdeel Woensel. Het is na het centrum het tweede winkelhart van Eindhoven. De afgelopen jaren heeft via een gefaseerde renovatie en nieuwbouwontwikkeling het winkelcentrum een ware metamorfose ondergaan. Het winkelcentrum afficheert zich thans als “stad naast de deur”.

Het object is gelegen op het adres Winkelcentrum Woensel 10. (Op de bovenstaande kaart onder 10 weergegeven). De ruimte is gelegen in het zogenaamde “rondje” , waardoor de locatie is aan te merken als A1-winkelstand.

Bereikbaarheid :
Per OV
Hét HOV knooppunt van Eindhoven Noord, met buslijn-verbindingen met de rest van de stad ligt pal aan de overzijde van Winkelcentrum Woensel. Dit betekent dat hier veel passagiers instappen en overstappen.

Algemeen
Winkelcentrum Woensel is goed bereikbaar, zowel met het eigen als openbaar vervoer.

Parkeermogelijkheden :
Winkelcentrum Woensel beschikt over een parkeerterrein met circa 1.900 plaatsen.

Voorzieningen :
Het gehuurde bestaat uit een casco winkel unit. Het object zal worden opgeleverd, inclusief de navolgende voorzieningen :
– huidige wand-, vloer- en plafondafwerking ( glad);
– meterkast met aansluitingen gas/water/elektra;
– toilet;
– pantry – keuken;

Te huur

De aangeboden winkelruimte ligt in de het stadsdeelcentrum Woensel XL, aan de noordkant van Eindhoven. Het winkelcentrum is in 1971 geopend en was het eerste semi-overdekte winkelcentrum in Noord-Brabant.

Het is een ruim opgezet modern winkelcentrum met een gevarieerd aanbod van winkels en horecagelegenheden. Er zijn mode (onder andere H&M, C&A, Esprit, Vero Moda) en lifestyle winkels gevestigd, maar ook sportwinkel Nike, supermarkten en andere winkels voor dagelijkse boodschappen. Landelijk opererende winkelketens en lokale ondernemers wisselen elkaar af.

De winkelruimte ligt ter hoogte van Blokker, HEMA, WE, Jeans Centre en Vodafone.

De winkelruimte is een samengevoegde ruimte. Indien gewenst kan de ruimte gesplitst worden.

Te huur

De wegens verhuizing van Lucardi beschikbare winkelruimte is gelegen aan de winkelas met Hema en C&A, naast de winkels van Cecil en Eyes & More. De winkelruimte heeft een begane grond van circa 90 m² en beschikt aan de achterzijde over goede laad- en losmogelijkheden.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. De winkelruimte wordt casco verhuurd, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Te huur

Het te huur aangeboden object betreft een winkelruimte gelegen aan WC Woensel 88 te Eindhoven.

De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 156 m² begane grond met een kelderruimte (vroeger winkel, thans opslag) van ca. 140 m².
De frontbreedte bedraagt ca. 7 m¹.

LIGGING:
De winkelruimte is gelegen in Winkelcentrum Woensel. Winkelcentrum Woensel is het stadsdeelcentrum van het Eindhovens stadsdeel Woensel. Het is na het centrum het tweede winkelhart van Eindhoven. De afgelopen jaren heeft via een gefaseerde renovatie en nieuwbouwontwikkeling het winkelcentrum een ware metamorfose ondergaan. Het winkelcentrum afficheert zich thans als “stad naast de deur”.

De winkelruimte is gelegen aan de winkelas Hema – C&A, direct naast T-Mobile en nabij Holland en Barret, Jack & Jones, etc.

VOORZIENINGEN:
Het object wordt casco verhuurd, echter “turn-key” met de navolgende voorzieningen onder andere opgeleverd:

– representatieve winkelpui met dubbele deuren, transparant inpandig rolluik
– systeemplafond met verlichtingsarmaturen,
– pantry/toilet,
– verwarming / luchtgordijn / airco,
– hoogfrequente verlichting.

BESTEMMING:
Volgens het bestemmingsplan is de bestemming centrumdoeleinden. De bestemming is derhalve zeer ruim te noemen.

BEREIKBAARHEID / BEVOORRADING:
Het object is gelegen aan de Noord kant van Winkelcentrum Woensel. Bevoorrading kan zowel aan de voor- als aan de achterzijde.

Te koop

Vissers onroerendgoed bied te koop aan op een perfecte locatie gelegen winkel/verkoopruimte van 70 m2 gelegen in het vernieuwde Winkelcentrum. Winkelcentrumwoensel is het tweede stadshart van Eindhoven. (Dit is het grootste winkelcentrum van Eindhoven)

Oppervlakte winkelruimte 70 m2

Koopprijs 345000

( het is uitermate geschikt voor een cafetaria of andere afhaal zaken, omdat het aan de looproute Van het winkelcentrum ligt.

Momenteel bevinden zich alle gerenomeerde zaken zich in het winkelcentrum, Hema H&m Blokker, Etos, Arke reisbureau, Albert Hein, Lidl, Kruidvat, Douglas, Anwb, We, Ici, Paris, Xl etc

Indeling Kunstof pui, met isolerende beglazing
Een tegelvloer,
Meterkast,
Vanuit het winkelcentrum zie je een spiegelwand , achter de spiegelwand is nog een,
Schoonheidssalon, en vanuit de winkel kun je ook naar de keuken, en het toilet.

Dus een pand met meerdere mogelijkheiden , momenteel in gebruik als kapsalon,
Kan ook in verhuurde staat overgenomen worden, of eventueel leeg.