De winkels hieronder zijn te huur voor meer informatie neem contact op met desbetreffende makelaar of kijk op de website van funda voor meest actuele beeld https://www.fundainbusiness.nl

Te huur voormalig winkel Zeeman

De winkelruimte is gelegen aan de noordzijde van Winkelcentrum Woensel, nabij onder andere C&A, Jola Mode en Primera. Winkelcentrum Woensel beslaat ruim 50.000 m² met ruim 140 verkooppunten. Veel bekende landelijke filiaalbedrijven en supermarkten zijn hier gevestigd, waaronder H&M, HEMA, BCC, Rituals, Vero Moda et cetera. Overige nabijgelegen detaillisten betreffen onder andere banketbakker Michiels, Keurslagerij Daamen en Cosmo Kappers.

Object
De tot voor kort bij Zeeman Textielsupers in gebruik zijnde winkelruimte beschikt op de begane grond over circa 325 m² en een front van ruim 26 meter. Voor het overige bevinden zich goede laad- en los mogelijkheden, waar tevens gelegenheid is voor betaald parkeren.

Opleveringsniveau
Het object wordt als casco verhuurd, maar in de huidige staat aan huurder opgeleverd. De winkelruimte is reeds voorzien van toilet, pantry, systeemplafond, tegelvloerafwerking, c.v.-installatie en meterkast met aansluitingen voor de nutsvoorzieningen.

Parkeren
Rondom het winkelcentrum is ruim voldoende parkeergelegenheid (circa 1.900 plaatsen) waar betaald dient te worden geparkeerd.

meer info? kijk op www.fundainbusiness.nl

Te huur

Het te huur aangeboden object betreft een fraaie en opvallende winkelruimte gelegen aan Winkelcentrum Woensel 241 A te Eindhoven. De ruimte heeft een oppervlakte van ca. 126 m².

De winkelruimte is gelegen in Winkelcentrum Woensel. Winkelcentrum Woensel is na het centrum het tweede winkelhart van Eindhoven en afficheert zich thans als “stad naast de deur”.

De winkelruimte ligt aan de zuidzijde van WC Woensel en is prominent gelegen aan de Churchillaan direct tegenover het nieuwe busstation aan de Veldmaarschalk Montgomerylaan.

VOORZIENINGEN:
De oplevering zal o.a. zijn met:
– pantry,
– toiletgroep,
– systeemplafond met inbouwverlichting,
– verwarming/airco-unit,
– alarm,
– huidige pui.

Een afwijkende oplevering door overname van installaties, voorzieningen etc. van vertrekkend huurder is bespreekbaar.

Te huur

Het aangeboden object betreft een bijzonder fraaie winkelruimte gelegen aan Winkelcentrum Woensel 113 te Eindhoven.

Oppervlakte :
De aangeboden ruimte is in totaal groot ca. 117 m² VVO.

Frontbreedte:
Het object is prominent gelegen en beschikt over een frontbreedte van ca. 7 meter.

Ligging en omgeving :
Het object is gelegen aan de Zuidkant van Winkelcentrum Woensel. Winkelcentrum Woensel is het stadsdeelcentrum van het Eindhovens stadsdeel Woensel. Het is na het centrum het tweede winkelhart van Eindhoven. De afgelopen jaren heeft via een gefaseerde renovatie en nieuwbouwontwikkeling het winkelcentrum een ware metamorfose ondergaan. Het winkelcentrum afficheert zich thans als “stad naast de deur”. Winkels in de hoog modische branche, de persoonlijke verzorging, schoenen en modeaccessoires vormen het hart van het winkelcentrum.

Bereikbaarheid :
Hét HOV knooppunt van Eindhoven Noord, met buslijn-verbindingen met de rest van de stad ligt pal aan de overzijde van Winkelcentrum Woensel. Dit betekent dat hier veel passagiers instappen en overstappen. Winkelcentrum Woensel is derhalve goed bereikbaar ook met het eigen vervoer.

Parkeermogelijkheden :
Winkelcentrum Woensel beschikt over een parkeerterrein met circa 1.900 plaatsen.

Te huur

De winkelruimte bevindt zich in het winkelcentrum Woensel (groot circa 50.000 m²) met circa 150 verkooppunten om stadsdeel Woensel. Onderhavige winkelruimte is gelegen tussen Albert Heijn XL en SoLow, en nabij Emma Schoenen, Wenting mode, ABN AMRO, Brain Wash, Discus dierenspeciaalzaak, Dok 7 et cetera.

Object
De winkelruimte is recent gerenoveerd en voorzien van een glazen winkelpui met een enkele entree. Onderhavig object heeft een oppervlakte van circa 144 m² en is gelegen op de begane grond. Aan de achterzijde zijn er optimale laad- en losmogelijkheden, direct grenzend aan één van de twee parkeerterreinen van Winkelcentrum Woensel.

Opleveringsniveau
In de huidige staat, leeg en bezemschoon en reeds voorzien van meterkast met aansluitingen nutsvoorzieningen, toilet, pantry, gladde wanden en afsmeervloer.

Parkeren
Rondom het winkelcentrum is er ruim voldoende parkeergelegenheid (circa 1.900 plaatsen). Direct tegenover het winkelcentrum is een busstation gevestigd.

Te huur

Het te huur aangeboden object betreft een winkel in Winkelcentrum Woensel 10 gelegen in Winkelcentrum Woensel te Eindhoven.

Oppervlakte :
De aangeboden ruimte is in totaal groot ca. 164 m² BVO.

Frontbreedte:
De winkel beschikt over een frontbreedte van 9,70 meter.

Ligging en omgeving :

De winkel is gelegen aan de Zuidkant van Winkelcentrum Woensel. In de directe omgeving zijn gehuisvest Foto Ammann, Van Haren, Tui, ANWB en andere retailers.

Winkelcentrum Woensel is het stadsdeelcentrum van het Eindhovens stadsdeel Woensel. Het is na het centrum het tweede winkelhart van Eindhoven. De afgelopen jaren heeft via een gefaseerde renovatie en nieuwbouwontwikkeling het winkelcentrum een ware metamorfose ondergaan. Het winkelcentrum afficheert zich thans als “stad naast de deur”.

Het object is gelegen op het adres Winkelcentrum Woensel 10. (Op de bovenstaande kaart onder 10 weergegeven). De ruimte is gelegen in het zogenaamde “rondje” , waardoor de locatie is aan te merken als A1-winkelstand.

Bereikbaarheid :
Per OV
Hét HOV knooppunt van Eindhoven Noord, met buslijn-verbindingen met de rest van de stad ligt pal aan de overzijde van Winkelcentrum Woensel. Dit betekent dat hier veel passagiers instappen en overstappen.

Algemeen
Winkelcentrum Woensel is goed bereikbaar, zowel met het eigen als openbaar vervoer.

Parkeermogelijkheden :
Winkelcentrum Woensel beschikt over een parkeerterrein met circa 1.900 plaatsen.

Voorzieningen :
Het gehuurde bestaat uit een casco winkel unit. Het object zal worden opgeleverd, inclusief de navolgende voorzieningen :
– huidige wand-, vloer- en plafondafwerking ( glad);
– meterkast met aansluitingen gas/water/elektra;
– toilet;
– pantry – keuken;

Te huur

De aangeboden winkelruimte ligt in de het stadsdeelcentrum Woensel XL, aan de noordkant van Eindhoven. Het winkelcentrum is in 1971 geopend en was het eerste semi-overdekte winkelcentrum in Noord-Brabant.

Het is een ruim opgezet modern winkelcentrum met een gevarieerd aanbod van winkels en horecagelegenheden. Er zijn mode (onder andere H&M, C&A, Esprit, Vero Moda) en lifestyle winkels gevestigd, maar ook sportwinkel Nike, supermarkten en andere winkels voor dagelijkse boodschappen. Landelijk opererende winkelketens en lokale ondernemers wisselen elkaar af.

De winkelruimte ligt ter hoogte van Blokker, HEMA, WE, Jeans Centre en Vodafone.

De winkelruimte is een samengevoegde ruimte. Indien gewenst kan de ruimte gesplitst worden.

Te huur / Te Koop

Eindhoven, Winkelcentrum Woensel 340

Op een perfecte locatie gelegen winkel-/ verkoopruimte van 140 m2 gelegen in het vernieuwde Winkelcentrum. Winkelcentrum Woensel is het tweede stadshart van Eindhoven.

Opp. winkelverkoopruimte 140 m2

Aanvaarding: terstond
Koopprijs: € 325.000,- kosten koper exclusief BTW
Huurprijs: € 26.000,- per jaar exclusief BTW
Servicekosten en promotiebijdrage: circa € 2.500-- per jaar exclusief BTW

OMGEVINGS-FACTOREN
Winkelcentrum Woensel XL is gelegen in het noorden van Eindhoven, als stadsdeelcentrum Woensel.

De afgelopen jaren is via een gefaseerde renovatie en nieuwbouwontwikkelingen het gehele winkelcentrum vernieuwd.

Winkelcentrum Woensel communiceert naar buiten toe als “stad naast de deur”. In het winkelcentrum vormen de hoog modische branche, de persoonlijke verzorging, schoenen en modeaccessoires het hart van het winkelcentrum. Er zijn een groot aantal landelijke winkelketens gevestigd, waardoor het winkelcentrum een regionale aantrekkingskracht heeft op consumenten.
Op dit moment zijn o.a de navolgende winkels aanwezig: HEMA, C&A, H&M, Blokker, Etos, Arke reisbureau, Albert Heijn, Lidl, Kruidvat, Douglas, ANWB, WE, ICI Paris XL, etc.

Rondom het winkelcentrum zijn ruime (betaalde) parkeermogelijkheden aanwezig.

INDELING
• Kunststof pui (11,50 meter) met isolerende beglazing;
• Riante winkelruimte met gietvloer, steenstrips wandafwerking en hoge plafonds;
• Meterkast;
• 4 pashokjes en een kleine ruimte voorzien van gas-, water-, elektra en afvoer;
• Vanuit de winkelruimte toegang tot de keukenhoek;
• Vanuit de keuken toegang tot bergzolder, toiletruimte en betegelde kantine met achterom (nooduitgang).

CONDITIES
• Huurprijs € 26.000,-- per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW;
Koopprijs € 325.000,-- k.k.
• De service-/ en promotiekosten bedragen ca. € 18,= excl. BTW per m² per jaar;
• Jaarlijkse indexering van de huurprijs op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het CBS;
• Huurbetaling dient te geschieden per maand vooruit;
• Huurperiode, bij voorkeur voor 5 jaar met aansluitend een optieperiode van 5 jaar ;
• Indien huurder niet aan het ‘’90%-criterium’’ (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd ;
• Ten behoeve van de zekerheidstelling zal er een bankgarantie of waarborgsom worden verlangd ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten, promotiekosten en BTW;
• De huurovereenkomst wordt opgesteld op basis van het standaardmodel ROZ, aangevuld met een aantal door verhuurder opgestelde bepalingen.

Te Huur

Locatie
Het winkelpand is gelegen aan de noordzijde van winkelcentrum Woensel en gesitueerd tussen C&A en Zeeman Textielsupers. Winkelcentrum Woensel beslaat ruim 50.000 m² met circa 140 verkooppunten. Veel bekende landelijke filiaalbedrijven en supermarkten zijn gevestigd in onderhavig winkelcentrum waaronder H&M, C&A, HEMA et cetera. Overige nabij gelegen detaillisten betreffen onder andere banketbakker Michiels, keurslagerij Daamen, Jola Mode, Cosmo Kappers, Van Gerwen reisbureau en de Aldi supermarkt.

Object
De winkelruimte beschikt over een begane grond van circa 171 m² en een goed toegankelijke kelderruimte van circa 163 m² ten behoeve van opslag. De winkelruimte is voorzien van een ruim front van 14,5 meter en uitstekende laad- en losmogelijkheid aan de achterzijde van het winkelpand die direct grenst aan het parkeerterrein.

Opleveringsniveau
Het object wordt als casco verhuurd maar in de huidige staat aan huurder opgeleverd, onder andere reeds voorzien van toilet, pantry, c.v.-installatie en meterkast met aansluitingen voor nutsvoorzieningen.

Parkeren
Rondom het winkelcentrum is ruim voldoende parkeergelegenheid (circa 1.900 plaatsen) waar betaald dient te worden geparkeerd.

Diversen
Er zijn service- en promotiekosten van toepassing. Het voorschot op de servicekosten bedraagt circa € 300,00 per jaar, de promotiekosten bedragen circa € 925,00 per jaar.