De winkels hieronder zijn te huur voor meer informatie neem contact op met desbetreffende makelaar of kijk op de website van funda voor meest actuele beeld https://www.fundainbusiness.nl

Te huur voormalig winkel Zeeman

De winkelruimte is gelegen aan de noordzijde van Winkelcentrum Woensel, nabij onder andere C&A, Jola Mode en Primera. Winkelcentrum Woensel beslaat ruim 50.000 m² met ruim 140 verkooppunten. Veel bekende landelijke filiaalbedrijven en supermarkten zijn hier gevestigd, waaronder H&M, HEMA, BCC, Rituals, Vero Moda et cetera. Overige nabijgelegen detaillisten betreffen onder andere banketbakker Michiels, Keurslagerij Daamen en Cosmo Kappers.

Object
De tot voor kort bij Zeeman Textielsupers in gebruik zijnde winkelruimte beschikt op de begane grond over circa 325 m² en een front van ruim 26 meter. Voor het overige bevinden zich goede laad- en los mogelijkheden, waar tevens gelegenheid is voor betaald parkeren.

Opleveringsniveau
Het object wordt als casco verhuurd, maar in de huidige staat aan huurder opgeleverd. De winkelruimte is reeds voorzien van toilet, pantry, systeemplafond, tegelvloerafwerking, c.v.-installatie en meterkast met aansluitingen voor de nutsvoorzieningen.

Parkeren
Rondom het winkelcentrum is ruim voldoende parkeergelegenheid (circa 1.900 plaatsen) waar betaald dient te worden geparkeerd.

meer info? kijk op www.fundainbusiness.nl

Te huur via

Het te huur aangeboden object betreft een winkelruimte gelegen aan WC Woensel 88 te Eindhoven.

De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 156 m² begane grond met een kelderruimte (vroeger winkel, thans opslag) van ca. 140 m².
De frontbreedte bedraagt ca. 7 m¹.

LIGGING:
De winkelruimte is gelegen in Winkelcentrum Woensel. Winkelcentrum Woensel is het stadsdeelcentrum van het Eindhovens stadsdeel Woensel. Het is na het centrum het tweede winkelhart van Eindhoven. De afgelopen jaren heeft via een gefaseerde renovatie en nieuwbouwontwikkeling het winkelcentrum een ware metamorfose ondergaan. Het winkelcentrum afficheert zich thans als “stad naast de deur”.

De winkelruimte is gelegen aan de winkelas Hema – C&A, direct naast T-Mobile en nabij Holland en Barret, Jack & Jones, etc.

VOORZIENINGEN:
Het object wordt casco verhuurd, echter “turn-key” met de navolgende voorzieningen onder andere opgeleverd:

– representatieve winkelpui met dubbele deuren, transparant inpandig rolluik
– systeemplafond met verlichtingsarmaturen,
– pantry/toilet,
– verwarming / luchtgordijn / airco,
– hoogfrequente verlichting.

BESTEMMING:
Volgens het bestemmingsplan is de bestemming centrumdoeleinden. De bestemming is derhalve zeer ruim te noemen.

BEREIKBAARHEID / BEVOORRADING:
Het object is gelegen aan de Noord kant van Winkelcentrum Woensel. Bevoorrading kan zowel aan de voor- als aan de achterzijde.

PARKEREN:
Winkelcentrum Woensel beschikt over een parkeerterrein met circa 1.900 plaatsen.

AANVAARDING:
In overleg, op korte termijn.

meer info? kijk op www.fundainbusiness.nl

Te huur

Het te huur aangeboden object betreft een fraaie en opvallende winkelruimte gelegen aan Winkelcentrum Woensel 241 A te Eindhoven. De ruimte heeft een oppervlakte van ca. 126 m².

De winkelruimte is gelegen in Winkelcentrum Woensel. Winkelcentrum Woensel is na het centrum het tweede winkelhart van Eindhoven en afficheert zich thans als “stad naast de deur”.

De winkelruimte ligt aan de zuidzijde van WC Woensel en is prominent gelegen aan de Churchillaan direct tegenover het nieuwe busstation aan de Veldmaarschalk Montgomerylaan.

VOORZIENINGEN:
De oplevering zal o.a. zijn met:
– pantry,
– toiletgroep,
– systeemplafond met inbouwverlichting,
– verwarming/airco-unit,
– alarm,
– huidige pui.

Een afwijkende oplevering door overname van installaties, voorzieningen etc. van vertrekkend huurder is bespreekbaar.

Te huur

De winkelruimte maakt onderdeel uit van winkelcentrum Woensel. De winkelpassage beslaat ruim 50.000 m² met circa 140 verkooppunten. Naast een diversiteit aan regionale detaillisten zijn hier vele landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals HEMA, C&A en Blokker. Maar ook supermarkten van Albert Heijn XL, Jumbo, Aldi en Lidl zijn aanwezig.

De voor verhuur beschikbare unit is gelegen in de winkelstraat tussen H&M en Van Haren schoenen en direct naast de ANWB winkel. Overige filialen in de directe omgeving zijn Open32, Bakkerij Bart, Livera, Jamin, Hans Anders et cetera.

Object
De winkelruimte is gelegen op de begane grond met ruim voldoende vrije hoogte. De oppervlakte van onderhavig object bedraagt circa 163 m². De winkelruimte is voorzien van een ruim front van 7 meter met een dubbele entree en goede laad- en losmogelijkheden via het parkeerterrein aan de achterzijde.

Opleveringsniveau
Het object wordt als casco verhuurd en opgeleverd in de huidige staat inclusief de winkelpui, rolluik, toilet, pantry en meterkast.

Parkeren
Rondom het winkelcentrum is ruim voldoende parkeergelegenheid (circa 1.900 plaatsen) waar men betaald kan parkeren.
https://www.fundainbusiness.nl

Te huur

Het aangeboden object betreft een bijzonder fraaie winkelruimte gelegen aan Winkelcentrum Woensel 113 te Eindhoven.

Oppervlakte :
De aangeboden ruimte is in totaal groot ca. 117 m² VVO.

Frontbreedte:
Het object is prominent gelegen en beschikt over een frontbreedte van ca. 7 meter.

Ligging en omgeving :
Het object is gelegen aan de Zuidkant van Winkelcentrum Woensel. Winkelcentrum Woensel is het stadsdeelcentrum van het Eindhovens stadsdeel Woensel. Het is na het centrum het tweede winkelhart van Eindhoven. De afgelopen jaren heeft via een gefaseerde renovatie en nieuwbouwontwikkeling het winkelcentrum een ware metamorfose ondergaan. Het winkelcentrum afficheert zich thans als “stad naast de deur”. Winkels in de hoog modische branche, de persoonlijke verzorging, schoenen en modeaccessoires vormen het hart van het winkelcentrum.

Bereikbaarheid :
Hét HOV knooppunt van Eindhoven Noord, met buslijn-verbindingen met de rest van de stad ligt pal aan de overzijde van Winkelcentrum Woensel. Dit betekent dat hier veel passagiers instappen en overstappen. Winkelcentrum Woensel is derhalve goed bereikbaar ook met het eigen vervoer.

Parkeermogelijkheden :
Winkelcentrum Woensel beschikt over een parkeerterrein met circa 1.900 plaatsen.

Te huur

De winkelruimte bevindt zich in het winkelcentrum Woensel (groot circa 50.000 m²) met circa 150 verkooppunten om stadsdeel Woensel. Onderhavige winkelruimte is gelegen tussen Albert Heijn XL en SoLow, en nabij Emma Schoenen, Wenting mode, ABN AMRO, Brain Wash, Discus dierenspeciaalzaak, Dok 7 et cetera.

Object
De winkelruimte is recent gerenoveerd en voorzien van een glazen winkelpui met een enkele entree. Onderhavig object heeft een oppervlakte van circa 144 m² en is gelegen op de begane grond. Aan de achterzijde zijn er optimale laad- en losmogelijkheden, direct grenzend aan één van de twee parkeerterreinen van Winkelcentrum Woensel.

Opleveringsniveau
In de huidige staat, leeg en bezemschoon en reeds voorzien van meterkast met aansluitingen nutsvoorzieningen, toilet, pantry, gladde wanden en afsmeervloer.

Parkeren
Rondom het winkelcentrum is er ruim voldoende parkeergelegenheid (circa 1.900 plaatsen). Direct tegenover het winkelcentrum is een busstation gevestigd.

Het te huur aangeboden object betreft een winkel in Winkelcentrum Woensel 10 gelegen in Winkelcentrum Woensel te Eindhoven.

Oppervlakte :
De aangeboden ruimte is in totaal groot ca. 164 m² BVO.

Frontbreedte:
De winkel beschikt over een frontbreedte van 9,70 meter.

Ligging en omgeving :

De winkel is gelegen aan de Zuidkant van Winkelcentrum Woensel. In de directe omgeving zijn gehuisvest Foto Ammann, Van Haren, Tui, ANWB en andere retailers.

Winkelcentrum Woensel is het stadsdeelcentrum van het Eindhovens stadsdeel Woensel. Het is na het centrum het tweede winkelhart van Eindhoven. De afgelopen jaren heeft via een gefaseerde renovatie en nieuwbouwontwikkeling het winkelcentrum een ware metamorfose ondergaan. Het winkelcentrum afficheert zich thans als “stad naast de deur”.

Het object is gelegen op het adres Winkelcentrum Woensel 10. (Op de bovenstaande kaart onder 10 weergegeven). De ruimte is gelegen in het zogenaamde “rondje” , waardoor de locatie is aan te merken als A1-winkelstand.

Bereikbaarheid :
Per OV
Hét HOV knooppunt van Eindhoven Noord, met buslijn-verbindingen met de rest van de stad ligt pal aan de overzijde van Winkelcentrum Woensel. Dit betekent dat hier veel passagiers instappen en overstappen.

Algemeen
Winkelcentrum Woensel is goed bereikbaar, zowel met het eigen als openbaar vervoer.

Parkeermogelijkheden :
Winkelcentrum Woensel beschikt over een parkeerterrein met circa 1.900 plaatsen.

Voorzieningen :
Het gehuurde bestaat uit een casco winkel unit. Het object zal worden opgeleverd, inclusief de navolgende voorzieningen :
– huidige wand-, vloer- en plafondafwerking ( glad);
– meterkast met aansluitingen gas/water/elektra;
– toilet;
– pantry – keuken;

Te huur voormalig pand Aldi

Dit object is gelegen in winkelcentrum Woensel te Eindhoven.
Winkelcentrum Woensel heeft een zeer gevarieerd aanbod van winkels en horecagelegenheden. Er zijn diverse retailers gevestigd waaronder C&A, Zeeman, Holland & Barrett, Albert Heijn, H&M, McDonald's, Hema, Op = Op, Vero Moda, Steps en vele andere.

Te huur

De aangeboden winkelruimte ligt in de het stadsdeelcentrum Woensel XL, aan de noordkant van Eindhoven. Het winkelcentrum is in 1971 geopend en was het eerste semi-overdekte winkelcentrum in Noord-Brabant.

Het is een ruim opgezet modern winkelcentrum met een gevarieerd aanbod van winkels en horecagelegenheden. Er zijn mode (onder andere H&M, C&A, Esprit, Vero Moda) en lifestyle winkels gevestigd, maar ook sportwinkel Nike, supermarkten en andere winkels voor dagelijkse boodschappen. Landelijk opererende winkelketens en lokale ondernemers wisselen elkaar af.

De winkelruimte ligt ter hoogte van Blokker, HEMA, WE, Jeans Centre en Vodafone.

De winkelruimte is een samengevoegde ruimte. Indien gewenst kan de ruimte gesplitst worden.