Om alvast in de feeststemming te komen, starten we met een koopweekend boordevol muziek. Op zaterdag 4 en zondag 5 september klinkt overal muziek in winkelcentrum WoensXL. Een breed scala aan artiesten zal het winkelcentrum opluisteren met sfeervolle livemuziek. Er is een divers programma: van een bouwvakkersorkest met dixielandmuziek, tot een nostalgisch mini draaiorgeltje en van een jungle jazz orkest tot een percussie trio dat muziek maakt met instrumenten gemaakt uit afval. Dit wordt een weekendlang shoppen en swingen.

De volgende acts zullen dit weekend voorbijkomen!

Nostalgisch mini draaiorgeltje
Nostalgisch mini draaiorgeltje – Het nostalgische mini draaiorgeltje zorgt voor een ouderwetsgezellige sfeer op uw markt, braderie, nostalgische ambachtsmarkt, geraniummarkt of ander outdoor event.Het nostalgische orgeltje is een kopie van een Bacigalupo Harmonipan en werd gebouwd in Duitsland omstreeks 1985. Het speelt via papieren rollen met daarin het muziekpatroon gestanst. De liedjes zijn nostalgisch en herkenbaar en zorgen voor een gezellige sfeer!

Deze draaiorgeltjes worden door de orgelman met de hand gedraaid.
Een vak apart, want wanneer men te snel of te langzaam draait is de melodie niet te herkennen. Wilt u het ook eens proberen? U bent van harte uitgenodigd!

 

Tzoeteneurken
Mobiel digitaal draaiorgel.
Anis, het kleine aapje dat niets liever doet dan fietsen, en Farah, zijn zusje dat geestdriftig de draaihendel voor haar rekening neemt zijn de aandacht-trekkers van deze act.
Met meer dan 1000 liedjes op voorraad kan deze act op diverse gelegenheden ingezet worden.
Voertuig wordt volledig elektrisch aangedreven.

 

 

 

 

Het Vermaak
Mista Beatz
Deze stoere verschijning gaat cruisend in zijn gepimpte Mercedes door de straten.
Hij doet menig hart sneller slaan. En dat komt goed uit… want na iedere ballad wordt het tempo weerflink opgeschroefd. Met Dance krakers zoals: Disco Inferno en This is what it feels like, is stil zitten geen optie!!! Met evergreens als o.a. Your Song en the Pianoman bewijst Mista Beatz over een gouden keeltje te beschikken!!! Een opzwepende muzikale, theatrale mobiele act met ingebouwde geluidsversterking.

 

 

 

McDixie Vliegeniers Orkest
Come Fly With Me … Deze muzikale stuntpiloten zijn een prachtige aanvulling op uw festival, bedrijfsevenement, luchthavendag. De ex-vliegeniers brengen gezellige muziek met zang en vermaak. Interactie is een kernwoord! Wie vliegt er met ze mee?

Pret Politie
Er is al genoeg chagrijn in de wereld. Boss & Bink zien toe op humor en plezier en treden streng op tegen partypoopers en pretbedervers. Uitgerust met gitaar, saxofoon, neusfluit, kazoo,voetpercussie, en goed bij stem (meerstemmig), trakteren ze u op marsmuziek, wereldmuziek, tv-tunes en een grote variëteit aan kinderliedjes.
Boss & Bink regelen en ontregelen – attent, adequaat en toonvast !

 

 

 


Jungle Jazz Orkest
In the jungle the mighty jungle the lion sleeps tonight… Maar niet voor lang want deze ontdekkingsreizigers pur sang trekken met hun muziek de wijde wereld in.

 

 

 

Meneer Fanfare
Is een een 30-man sterke harmonie. Alleen is de tambour-maitre de anderen uit het zicht verloren. Waar hij rechtsaf ging, gingen zij links. Hij zal het volledige spektakel in zijn eentje moeten doen. Behangen met saxofoon en grooote trom marcheert hij er vrolijk op los. Verrassend en komisch en bovendien hoort u het complete orkest spelen via een draagbaar geluidssysteem verstopt in de trom, waarbij hij live op saxofoon zijn muzikale bijdrage levert. Het vrolijkste eenmansorkest van Nederland. Een unieke mobiele muziek act met alle dance-classics en feesthits van toen tot nu. Flexibel, mobiel, voor binnen en buiten, voor jong en oud.

 

 

 

Trashbeatz
Het percussie trio Trashbeatz is gekend om hun energieke interactieve animatie shows met instrumenten gemaakt uit afval, geschikt voor jong en oud.Van oude regenbuizen tot afgedankte brandblussers en shampooflesjes; je kan het zo gek niet bedenken of ze maken er muziek mee.

 

 

 

 

The Workmates
Dit bouwvakkersorkest speelt de leukste dixielandmuziek. Het hoogste punt bereikt, een feestelijke (her)opening of een eerste steenlegging?
Voor deze bouwvakkers even geen geboor en gehamer, maar een fijn stukje dixieland muziek! Uiteraard is aan alle veiligheidsnormen voldaan, dat kunt u aan de outfits wel zien!

 

 

 

Drumband op klompn
Uit het land waar roest nooit rust en afval niet bestaat komt de Drumband op Klompn.
De drumband trommelt er lustig op los en maakt er altijd een feestje van!

 

 

 

Nana’s
Waar komen ze vandaan? Ze zijn duidelijk niet van hier! Wat komen ze doen? Ze kijken, luisteren, ruiken, proeven en voelen. Vol kinderlijke verwondering en verbazing reageren ze op alles wat ze ontdekken. Bach, Beethoven, Bizet, Brahms, Dvorak, Grieg, Kozakov, Massenet, Mozart, O’Carolan, Purcell, Ravel, Shostakovich, Shubert, Strauss, Tchaikovski, Telemann, Vivaldi en meer.
Maar ook wereldmuziek en de Kolderliedjes van Toon Hermans.
Verstillend, rustgevend, romantisch, tintelend, sprankelend, vrolijk, uitbundig of over de top.