Op zondag 26 september tussen 12:30 en 16:30 uur sluit WoensXL het feest af met artiesten uit The Voice Kids 2021. Kom genieten van optredens Marc Floor en Dolce Beringer. Heel Eindhoven zal hopelijk nog lange tijd napraten over deze 50 Birthday Bash!

Line up 26 September 2021

Marc Floor ten Brinke
66.500 volgers op Instagram
Marc Floor is een Nederlandse zanger van 15 jaar met een grote passie voor muziek. Op jonge leeftijd speelde hij al piano en nog steeds doet Marc Floor niets liever dan muziek maken.

Op 20 november kwam zijn eerste single uit op Spotify: ‘Een Plek Voor Jou en Mij‘. Samen met zijn zusje Lize Marie is Marc Floor het project ‘Just A Million’ gestart om daarmee verschillende goede doelen te kunnen helpen. Speciaal hiervoor schreven zij dit nummer, waarvan ze de videoclip opnamen op Lesbos. Daar zagen ze met eigen ogen hoe vluchtelingen en vooral ook de kinderen daar leven. Via de muziek willen ze hen helpen.

In 2021 deed Marc Floor mee aan The Voice Kids en stond hij in de finale.  Hij zong o.a. nummers samen met Snelle en Suzan & Freek.

Demi van den Bos
51.000 volgers op Instagram

Demi is een 15-jarige Nederlandse talentvolle zangeres. Ze heeft meegedaan met Kinderen voor Kinderen en is bekend van de girlband UNITY. In die band heeft ze meegedaan met het Junior Songfestival.

Daarnaast heeft ze een groeiend YouTube kanaal waar ze covers opneemt en is het haar droom om later haar eigen nummers uit te brengen.

 

 

Dolce Beringer
3.000 volgers op Instagram

Dolce Beringer is 14 jaar en heeft vanaf haar 7e al een enorme passie en liefde voor muziek. Als klein meisje begon ze bij de RTL Telekids Musical School. Daar groeide ze al snel door naar de RTL Talent Academy en stond ze met The Crew op podia met musicals en optredens door het hele land.

Ze is opgeleid door Mandy Huydts, Babette Labeij en het IVKO (individueel Voortgezet Kunstzinnig Onderwijs) in Amsterdam. Ze schrijft nu aan eigen nummers, die in het najaar uitkomen.

Je zou haar trouwens kunnen kennen van The Voice Kids Seizoen 10, waarbij ze met trots deel uitmaakte van het team van Miss Montreal (Sanne Hans).

Merle Beuving
8.500 volgers op Instagram

Merle Beuving is een 15- jarige Nederlandse zangeres. Ze heeft meegedaan aan The Voice Kids seizoen 10 en is sinds een jaar of 2 geleden begonnen met het schrijven van eigen liedjes. Ze schrijft voornamelijk Engels, maar is zich steeds meer aan het verdiepen in het Nederlands. Haar droom is om een eigen album uit te brengen, daarmee bekend te worden en op te treden door heel Nederland.