Op woensdagmiddag 8, 15 en 22 september zijn er van 13:00 tot 17:00 uur workshops en activiteiten voor kinderen. Goed nieuws: alle activiteiten zijn helemaal gratis! Zo is er een speurtocht waarbij kinderen opzoek gaan naar 50 gouden verstopte letters, waarmee ze een zin moeten vormen. Ook is er een stoepkrijtfestival, waarbij kinderen op de straten bij WoensXL hun creativiteit kwijt kunnen. Kinderen die gek zijn op muziek kunnen meedoen met de silent disco & Kids DJ workshop. Ze leren nummers aan elkaar te verbinden en alles over beatmatchen en scratchen. Er zal een finale zijn waarbij de kids er zélf voor gaan zorgen dat het dak eraf gaat! Wie wordt de nieuwe Martin Garrix van Eindhoven?

En dat is nog lang niet alles, want ook aan de jongste bezoekers van het winkelcentrum is gedacht. Tijdens de Prinses & Riddermiddag kunnen kinderen (gekleed in hun eigen prinsessenjurk of ridderpak) prinses Elsa ontmoeten – een tip voor alle liefhebbers van de film Frozen! Naast prinses Elsa mag een stoere ridder natuurlijk niet ontbreken. Hij leert je trucjes met zijn magische zwaard.

 

Tot slot wordt er tijdens de kidsmiddagen ook een vlogevent georganiseerd in samenwerking met het bekende speelgoedmerk VTech.

Bekijk hier het volledige programma