Eind oktober staat WoensXL in het teken van Halloween.🧟‍♂️ Met zowel op zaterdag als op zondag Halloween Straattheater acts. Vanwege het succes van voorgaande jaren houden we weer een Trick or Treat voor kinderen die zich deze dag verkleden in Halloween stijl gratis bij de deelnemende winkels snoepgoed kunnen halen. 🧙🏻‍♀️
De mooiste Halloween creaties maken kans op een kadobon van €50,- van WoensXL

Maak kennis met de volgende acts die je 30 en 31 oktober kunt tegenkomen! 🧛‍♀️

QUASIMODO
Quasimodo werd misvormd geboren met een gebochelde rug en een misvormd gezicht. Hij werdverbannen in de torens van de Notre Dame waar hij elk uur de klokken luidt met zijn lenige lichaam en geslinger aan de touwen. Het harde geluid van klokken heeft hem doof gemaakt. Een op het eerste gezicht een angstaanjagend personage maar daarentegen een aandoenlijke
man met een heel klein hartje.

 

 

Wild Hog Demons
Deze zieke Demonen komen recht uit de Hel. Ze rijden op een Zwijn, bestuurd door duistere.  krachten. Half dood, half levend jagen ze op jou! Ze komen je halen voor een enkele reis naar de onderwereld, een bizarre tocht vol afgerukte ledematen…

 

 

Alien Contact
Angstaanjagend maar fascinerend!
Griezelig maar kleurrijk!
Monsterlijk maar mysterieus!
Door deze act zal je nieuwsgierigheid je angst overwinnen. Deze buitenaardse wezens zoeken contact en misschien zijn zij voor jou net zo bang als jij voor hen.

 

Las Madamas Muertas
Een sfeerrijke, kindvriendelijke, kleurige act vol interactie met humor en beweging. Een eye- & earcatcher met een hoog esthetisch gehalte. Deze oogstrelende, luchtige Madamas dartelen zwevend door het leven. Hun vrolijke, sierlijke skeletgezichtjes glijden mysterieus langs je heen. Ze spelen, flirten en palmen je graag in met hun macabere dans in de mist die om hen hangt. Volg ze en zie wie ze zijn: chique, artistieke dames uit de dood, opgestaan om zich levendig te vermaken met de mensen. Luister naar de bijzondere muziek die om hen heen vlindert: het geluid van hun mystieke wereld.

 

Gravin en Graaf van Duister
Gravin van het Duister legt de kaarten, kijkt in haar glazen bol, of leest u de hand. Welke toekomst ligt er voor u? Zij bijgestaan door de Graaf van het Duister. Er komen magische klanken uit zijn orgeltje, of uit de draailier en doedelzak. Met een beetje mist erbij waant u zich in Transsylvanië, bij het kasteel van Graaf Dracula. Kunnen zij in spiegels kijken, hoe gaan ze om met knoflook? Allemaal zaken waar u zelf achter kunt komen, door ze tegen te komen met Halloween.

 

 

The Skeletons
Nooit gedacht, totaal onverwacht en toch gekomen…
Zij zoeven voorbij met angstaanjagend geluid, in rook gehuld… The Skeletons!!!

 

 

 

 

 

Griezels
Twee muzikale griezels. Het zijn enge kindervrienden met griezelig gezellige Halloween liedjes
Repertoire: tenminste 25 griezelige liedjes en nog veel meer gezellige liedjes
Locatie: meestal op duistere locaties, maar met Halloween overal.

 

 

 

The Butcher
Wie sluipt daar zo stil door de donkere nacht, een schim in een wit gewaad, het monster gaat op jacht. Hij zoekt naar een makkelijke prooi dat geeft hem een goed gevoel, mensen in een rolstoel dat is zijn ultieme doel. Als hij zijn mond opent en zijn tanden boven je strekt houd je lichaam dan maar goed bedekt .Deze schim verschijnt af en aan, en zal ook zo met jouw lichaamsdelen verdergaan. Een keer per jaar worden je engste dromen waar, je zult hem vast wel vaker zien, voor of tijdens Halloween.

 

 

Gorilla on the Loose
Er is een Gorilla ontsnapt uit de dierentuin. Deze Halloween maakt deze losgebroken, zwarte aap de straten onveilig. Maak dus dat je wegkomt ! Of juist niet?

 

Duo Douce viert Halloween!
Griezelig, maar ook passioneel, loopt dit hoofd-loos stel buiten het gareel! Ze nemen u graag mee op hun freaky reis. Ook met u, een spannend dansje, stellen ze zeker op prijs!

Pompoenmannetjes
Ze zijn vrolijk, speels en soms een tikkeltje ondeugend. Doen juist dat wat je niet verwacht. Gedreven door nieuwsgierigheid reageren ze op alles om hen heen.
Hard van buiten, zacht van binnen.

 

 

 

 

Deze dagen zal ook Jong Nederland aanwezig zijn welke kinderen gratis schminken in Halloween stijl en foto’s maken van verklede kinderen. De mooiste foto’s van verklede kinderen maken kans op een cadeaubon van WoensXL van €50,-