Zaterdag 27 april van 10:00-17:00 uur staat WoensXL volledig in het teken van oranje met een enorme vrijmarkt verspreid door het winkelcentrum.

Koningsdag 2019 bij WoensXL!

Zaterdag 27 april van 10:00-17:00 uur staat WoensXL volledig in het teken van oranje met een enorme vrijmarkt verspreid door het winkelcentrum.

Veel particulieren bieden deze dag spullen aan en gunnen hun ‘huisraad’ een tweede leven. Ook de winkeliers van WoensXL doen mee met mooie Koninklijke aanbiedingen! De Oranjemarkt biedt veel speciale producten aan naast het reguliere assortiment in de winkel. De winkels en horeca zijn in de ochtend al geopend. De eerste vrijmarkt fanatiekelingen zijn vaak al vroeg aanwezig voor de beste plek. Zodra de poorten opengaan, rond 7:30 uur, settelen zij zich in het winkelcentrum. De Oranjemarkt is voor iedereen gratis toegankelijk en alle particulieren mogen mee doen. Tevens staat er een grote draaimolen en oliebollenkraam.

Wel gelden er een paar regels; verkoop is alleen toegestaan voor particulieren, commerciële verkoop en verkoop van voedingsproducten is niet toegestaan. Het is niet mogelijk kramen te huren of zelf te plaatsen. zelf mee gebrachte tafels en stoelen mogen wel. De doorgang naar winkels moet vrijgelaten worden en kramen van winkels mogen niet worden bezet door particulieren.
Wij nodigen iedereen uit om gezellig langs te komen en hopen op een mooi ‘oranje-zonnetje’!

Daarnaast zijn wij op koopzondag 28 april gewoon geopend tussen 13:00-17:00 uur!