“Bedankt klanten voor het vertrouwen, het gaat jullie goed!”

Dit bericht plaatsen wij namens BCC WoensXL:

Beste Klanten, 

Na 38 jaar Harense Smid en 5 jaar BCC ga ik met pensioen.

Ine en ik hebben 30 jaar met veel plezier en passie 15 jaar op het kastelenplein en 15 jaar in Winkel Centrum Woensel gewerkt, waarvan de laatste jaren bij BCC.

Na het verlies van onze oudste zoon in 2011, hebben wij ondervonden dat klanten ook vrienden zijn, die ons mede met onze collega’s enorm gesteund hebben zodat wij verder konden.

We willen jullie dan ook hartelijk bedanken voor het vertrouwen en zijn 9, 10 en 11 september in de winkel om jullie een hand te schudden.

Wij hopen dat jullie de weg naar BCC blijven vinden.

Waar nog steeds de vertrouwde gezichten van verschillende collega’s met kennis van zaken in huis zijn.

Vanaf 11 september ga ik met pensioen en gaan we genieten van onze kinderen en kleinkinderen en van een stukje vrijheid.

Hartelijk dank voor de klandizie en het vertrouwen!

Wij zijn ook blij te kunnen mededelen dat we het stokje kunnen overgeven aan een zeer ervaren collega. Sander Beun neemt de verantwoording over van ons en zal de winkel en de bijbehorende service met veel plezier doorzetten. Sander heeft 12 jaar als vestigingsmanager in Helmond gewerkt voor BCC en is trots dat hij nu het filiaal in Eindhoven Woensel mag doorzetten met het voor jullie bekende team aan medewerkers.

Bedankt voor het vertrouwen en we rekenen erop dat jullie als trouwe klant ook BCC blijven bezoeken en jullie aankopen blijven doen met de welbekende service!

Iedereen is van harte welkom op 9, 10 en  11 september voor een bakkie koffie en om samen terug te kijken op onze jarenlange relatie.

Groetjes Jan en Ine Ceelen.