< Terug naar overzicht

Nieuwe winkel De Blije Egel

dinsdag 17 oktober 2017

Nieuwe winkel De Blije Egel Vanaf 4 november 2017 krijgt Eindhoven er een originele speelgoedwinkel bij. De Blije Egel opent een tijdelijke pop-up store met leuke kinderproducten op Winkelcentrum Woensel. 
Vanaf 4 november 2017 krijgt Eindhoven er een originele speelgoedwinkel bij. De Blije Egel opent een tijdelijke pop-up store met leuke kinderproducten op Winkelcentrum Woensel. Drie maanden lang kun je ons daar bezoeken, kom ook kijken en beleven! Via de blog en via Facebook houden we jullie op de hoogte van de vorderingen en de laatste nieuwtjes.

Pop-up store?
Een pop-up store is een hippe naam voor een tijdelijke winkel. Begin november verhuizen we onze voorraad van het magazijn naar onze winkel in Eindhoven. Daarnaast breiden we onze collectie flink uit met knikkerbanen, prinsessenjurken, knutselsetjes en nog veel meer hippe spullen. Vanaf 4 november zijn jullie van harte welkom om de winkel te bewonderen. Geen tijd of is Eindhoven te ver weg? Bestel dan gewoon via onze webwinkel.

Waarom?
Als webwinkel spreken we jullie niet zoveel als we graag zouden willen. We vinden het leuk om jullie beter te leren kennen en om jullie onze mooie producten te laten zien. Regelmatig worden we gebeld met de vraag of het mogelijk is een product te bekijken. Dat kan straks in onze pop-up store! We verheugen ons enorm op deze ontmoeting.

Waar?
Ons nieuwe tijdelijke adres is Winkelcentrum Woensel 273 in Eindhoven. We komen in het oude pand van Munnichs Schoenen, recht tegenover de Etos. De winkel is lekker ruim, dus we kunnen onze producten goed laten zien. Daar geloven we in: dat jullie de producten in de winkel kunnen beleven. Winkelcentrum Woensel is een hartstikke fijne winkelplek: goed bereikbaar, gemakkelijk parkeren en veel verschillende winkels binnen loopafstand.

En verder?
De komende weken zijn we druk bezig met het uitbreiden van ons assortiment, iedere dag komen er nieuwe producten binnen. We zullen af en toe een preview geven op Facebook. Daarnaast zijn we de inrichting van de winkel aan het regelen. Zoeken dus naar pareltjes van kasten en tafels die mooi genoeg zijn voor onze frisse winkel. Op 4 november kunnen jullie het resultaat komen bewonderen tijdens onze feestelijke opening. Tot dan!