< Terug naar overzicht

XL Super Hero Weekend!

zaterdag 27 mei 2017

XL Super Hero Weekend! Op zaterdag 27 en zondag 28 mei staat winkelcentrum Woensel volledig in het teken van superhelden! Je waant je tijdens het XL Super Hero Weekend in een andere wereld waarin je jouw favoriete helden kunt ontmoeten. Op beide dagen ben je welkom tussen 12:30 en 16:30 uur. Er lopen wel 30 verschillende helden rond. Zo kun je bijvoorbeeld zomaar Wolverine, Spiderman, The Ninja Turtles en Captain America tegenkomen!
Ontmoet jouw favoriete helden in winkelcentrum Woensel tijdens het XL Super Hero Weekend!

Op zaterdag 27 en zondag 28 mei staat winkelcentrum Woensel volledig in het teken van superhelden! Je waant je tijdens het XL Super Hero Weekend in een andere wereld waarin je jouw favoriete helden kunt ontmoeten. Op beide dagen ben je welkom tussen 12:30 en 16:30 uur. Er lopen wel 30 verschillende helden rond. Zo kun je bijvoorbeeld zomaar Wolverine, Spiderman, The Ninja Turtles en Captain America tegenkomen!

Programma
Gedurende het XL Super Hero Weekend staat er een groot podium in het winkelcentrum.
Op dit grote podium bij de HEMA vindt, in samenwerking met Movement Studios, de superheldenjam plaats. Verschillende superhelden zullen zich hier verzamelen en het publiek vermaken met toffe breakdance acts. Daarnaast is er de mogelijkheid tot vrij dansen. Op andere plaatsen in het winkelcentrum loop je ook superhelden tegen het lijf. Zij zullen het tegen elkaar opnemen in spectaculaire dancebattles.

Op zondag 28 mei vindt de spectaculaire finale van de superhelden battles plaats.
De 16 beste acts staan dan tegenover elkaar en strijden om de felbegeerde eerste plaats. Er is een jury aanwezig om de prijzen uit te reiken.

Fotowedstrijd
Ga met je favoriete helden op de foto en maak kans op leuke prijzen! Kom op zaterdag 27 of zondag 28 mei naar WoensXL en meet & greet de superhelden. Maak een leuke foto en deel deze openbaar op Facebook met de hashtag #woensXL en #superhero en maak kans op bioscoopkaartjes of een morph suit van jouw favoriete held. Je kunt jouw foto ook versturen via Whatsapp: 06 20 80 34 39.